ERP koppelen zonder zorgen

24\7 sync zorgt voor een volledig bijgewerkte webshop

Er zijn genoeg aantrekkelijke webshops. In eerste instantie lijkt het kiezen uit het enorme aanbod nog de uitdaging. Focus van de meeste aanbieders van webshops ligt vooral op de presentatie en marketing. Zeker belangrijke zaken voor een succesvolle webshop maar er is meer voor nodig om een online-verkoopkanaal ook echt een aanwinst te maken.

De praktijk leert bijvoorbeeld dat aan het eind van de implementatie pas integratie met het ERP-systemen aan bod komen. Vaak is dit het deel waar de zorgen komen. Zelfs voor een incomplete koppeling blijkt meer nodig dan gedacht. Structureel veel uren van medewerkers, beperkte gegevens beschikbaar in de webshop en extra kosten. En eenmaal aan het eind van het traject is het moeilijk om het maar niet door te zetten. Maar wel frustrerend.

Het kan ook anders. MarketTools Cloud is gemaakt voor een perfecte interface met ERP-systemen. En dat heeft bij de implementatie maar ook zeker tijdens de levens-cyclus enorme voordelen.
Een razendsnelle synchronisatie koppelt alle benodigde informatie van het ERP-systeem direct met de webshops. Niet alleen productinformatie maar ook informatie over prijzen, kortingen, orderhistorie, afleveradressen, voorraad etc.

Zo kunnen uw debiteuren op dezelfde voorwaarden on-line bestellen als telefonisch. En dat zorgt ervoor dat uw online-verkoopkanaal ook daadwerkelijk wordt gebruikt door klanten en daarmee werkdruk wegneemt binnen de organisatie.

Koppelingen bestaan al voor een aantal ERP-systemen (INFOR, EXACT, SAP, KING) en regelmatig komen daar nieuwe bij. Dus staat uw ERP-systeem hier niet tussen? Vraag ons dan naar de laatste mogelijkheden.

Niet onbelangrijk trouwens: MarketTools Cloud is ERP-onafhankelijk. Dus mocht u in de toekomst wisselen van ERP-systeem dan is het installeren van een andere koppeling het enige dat aan die kant hoeft te gebeuren.

Meer weten over hoe uw ERP-systeem te koppelen aan MarketTools Cloud?
Bel ons +31 (0)36 546 5009 of email naar markettools@ipssoftware.com

Maak van e-commerce een success! Vraag nu een demonstratie aan van MarketTools Cloud.